Opening Rap op Stapkantoor in Beveren

Door Ingeborg De Meulemeester op 4 mei 2016, over deze onderwerpen: Beveren, Lokaal werk, Toerisme

Het Sociaal Huis te Beveren opent een Rap op Stapkantoor. Rap op Stap is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. De professionele en vrijwillige medewerkers helpen iedereen met een klein budget aan een leuke uitstap.

Voor vele mensen is de stap zetten naar een sociale lidorganisatie soms te groot. Net daarom bestaat Rap op Stap. Je kan gewoon binnenstappen. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken.

Na het grote succes van het eerste Rap op Stapkantoor in Limburg, rolt het netwerk zich verder uit. Ondertussen zijn er verscheidene kantoren geopend over heel Vlaanderen. In totaal telt het netwerk ongeveer 30 kantoren, waarvan 13 in Oost-Vlaanderen.

De Schepen van Sociale Zaken Ingeborg De Meulemeester en de schepen van Toerisme Dominique Tielens waren aanwezig op de opening in het Sociaal Huis te Beveren. “Vrijetijdsbesteding is een grondrecht voor iedereen. Ook voor personen met een beperkt budget moeten we recreatie kunnen garanderen. Ik wil graag iedereen bedanken die zich mee inzetten voor Rap op Stap, niet in het minst de vrijwilligers”, aldus Ingeborg De Meulemeester.

Vanaf 11 mei 2016 kan iedereen met een beperkt budget terecht in het Sociaal Huis op woensdagnamiddag van 14 tot 17 uur, Oude Zandstraat 92 te Beveren.

Lees hier het artikel over Rap op Stap dat op 7 mei 2016 verscheen in Het Laatste Nieuws.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is