Ingeborg tweede duwer Vlaamse N-VA-lijst

Door Ingeborg De Meulemeester op 11 februari 2019

Ingeborg De Meulemeester is kandidaat voor de verkiezingen van 26 mei 2019. Als tweede duwer (plaats 26)  in het Vlaams Parlement wil ze Beveren opnieuw vertegenwoordigen in Vlaanderen. Ingeborg gaat volop voor kwaliteitsvol onderwijs, een echt Vlaams gezinsbeleid en internationale solidariteit met zelfredzaamheid als uitgangspunt.

Ingeborg De Meulemeerster zet zich van jongs af aan in voor mensen met een beperking. Dat ze sociale verpleegkunde ging studeren, kan dan ook nauwelijks verbazen. Eens afgestudeerd kon ze haar sociale inzet ook in haar beroep waarmaken. Zo’n 23 jaar lang was ze werkzaam in een voorziening voor mensen met een mentale beperking in Beveren.

Gaandeweg wilde Ingeborg haar ideeën ook in beleid vertaald zien. In 2010 maakte ze haar intrede in de Kamer van Volksvertegenwoordigers. In 2013 werd ze voor het eerst Schepen te Beveren en later – in 2014 – nam ze met succes deel aan de verkiezingen voor het Vlaams Parlement. Als Vlaams Parlementslid focust Ingeborg zich op de sociale thema’s.

In de campagne wil Ingebog zich graag inzetten voor kwaliteitsvol onderwijs, een echt Vlaams gezinsbeleid en internationale solidariteit met zelfredzaamheid als uitgangspunt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is